AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki tanıdık gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Kahve falında uzak bir tanıdık görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzak durmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki eşini görmek hayatın fal sahibine güleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında uzak bir akrabayı görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında uzakta olan anneyi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki kızını görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir