AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklarda ev görmek

Kahve falında uzaklarda ev görmek

Kahve falında uzaklarda ev görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaklarda ev gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında evden uzaklaşmak sıkıntıların azalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzakta ev görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaklarda ev görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak olmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki yakınını görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta köpek görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir