AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta aslan görmek

Kahve falında uzakta aslan görmek

Kahve falında uzakta aslan görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, dertlerin sonlanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzakta aslan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında uzakta aslan görmek kimseden korkmayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini uzakta görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet eder.

Kahve falında uzaklaştığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta deniz görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yerde olmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir