AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir yerde olmak

Kahve falında uzak bir yerde olmak

Kahve falında uzak bir yerde olmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında uzak bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında kendini uzak bir yerde görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında uzak bir yerde olmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında uzakta deniz görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, büyük problemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Kahve falında uzağa gitmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzakta olan anneyi görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir