AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, büyük başarılar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, eskileri yâd edeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında uzak bir akraba görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında uzak akrabalarını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında uzak akrabasını görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabasını görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki akrabaları görmek güzel davetler alacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir