AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak görmek

Kahve falında uzak görmek

Kahve falında uzak görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında uzak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hak yoluna döneceğine işarettir.

Kahve falında uzakta at görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden uzaklaşmak kazanca kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin uzağa gittiğini görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin uzaklara gittiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir