AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta deniz görmek

Kahve falında uzakta deniz görmek

Kahve falında uzakta deniz görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kazancının da artacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, gelişim içine gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta deniz gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında uzakta deniz görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzak görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzağı görememek yaşadığı zor günlerin biteceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden uzaklaşmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan birini görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir şehre girmek koyu muhabbette kalacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir