AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklaştığını görmek

Kahve falında uzaklaştığını görmek

Kahve falında uzaklaştığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kalbinin küt küt edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzaklaştığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında uzakta yangın görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek korkularını yeneceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzaklara gitmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta duman görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında uzak bir yere gitmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta aslan görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir