AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir yere gitmek

Kahve falında uzak bir yere gitmek

Kahve falında uzak bir yere gitmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek geleceğin güzel olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek bir düşmanın kötü haberini almaya, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bi yere gitmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir