AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki ablasını görmek

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, işlerinin kötüye gideceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki ablasını gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında uzaktaki ablayı görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında uzakta at görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir akraba görmek zor durumlarda kalacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki aileyi görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uzak şehre girmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir