AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta sarı elma görmek

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarı elma gördüyseniz:

  • Kendinize odaklanın.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı elma ağacı görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya alamet etmektedir.

Kahve falında elma ağacı sallamak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ağacının çiçek açtığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacından düşmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir