AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak yerlere gitmek

Kahve falında uzak yerlere gitmek

Kahve falında uzak yerlere gitmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında uzak bir yere gitmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bi yere gitmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına inanılır.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir