AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bi yere gitmek

Kahve falında uzak bi yere gitmek

Kahve falında uzak bi yere gitmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bi yere gitmek gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Kahve falında uzak bir yere gitmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında uzak bi yere gitmek iflasın eşiğine geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir