AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki birini öpmek

Kahve falında uzaktaki birini öpmek

Kahve falında uzaktaki birini öpmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birini öpmek gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında uzaktaki birini öpmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında uzakta köpek görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında uzaktaki çocuğunu görmek en doğru şekilde öğreneceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan birini görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak memlekete gitmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir