AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde durmak

Kahve falında gökyüzünde durmak

Kahve falında gökyüzünde durmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, yeni projelere atılacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde durmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında gökyüzünde durmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında su içinde durmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Kahve falında ayakta durduğunu görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde durmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, evine bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında boşlukta durmak hayırlı kapıların açılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önünde durmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üzerinde durmak sevilen bir kişi olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir