AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan tavşan görmek

Kahve falında uyuyan tavşan görmek

Kahve falında uyuyan tavşan görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulur.

Kahve falında uyuyan tavşan gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında suda tavşan görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşana yemek vermek elini eteğini her şeyden çekeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara tavşan görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birinden tavşan almak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalettir.

Kahve falında tavşanlar görmek geride bırakacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir