AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda tavşan görmek

Kahve falında suda tavşan görmek

Kahve falında suda tavşan görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında suda tavşan gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında suda tavşan görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak tavşan görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, mutluluk ve saadete inanılır.

Kahve falında tavşan yavruları görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi tavşan görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tavşan görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kaçan tavşan görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir