AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tavşan almak

Kahve falında birinden tavşan almak

Kahve falında birinden tavşan almak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, insanlarla iç içe olacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tavşan almak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan işemesi görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavşan görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin tavşan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan diş görmek her zaman haklının yanında olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan tavşan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işarettir.

Kahve falında tavşan yavruları görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tavşan görmek kimseye borçlanmayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir