AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tavşan görmek

Kahve falında kara tavşan görmek

Kahve falında kara tavşan görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, yoksulluğa, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara tavşan gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında kara tavşan görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında tavşan ayağı görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan doğurduğunu görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan pisliği görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir