AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, şöhret elde edeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanın kaçtığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan tavşan görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek işlerinin rast gideceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan atmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tavşan görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan kucaklamak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile tavşan görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir