AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan gözü görmek onları rahat ettireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı tavşan görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında gözleri kırmızı köpek görmek dileklerin gerçekleşeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gözlü kedi görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün kırmızı olduğunu görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü olmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir