AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken yılan görmek

Kahve falında uyurken yılan görmek

Kahve falında uyurken yılan görmek yatırımların heba olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Kahve falında uyurken yılan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında uyurken yılan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını uyurken görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek rahata kavuşmaya, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uyurken görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uyurken öpülmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında patronu uyurken görmek geçim derdi yaşamayacağına, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir