AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, borçların ödeneceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek bol kazanç elde edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı uyurken görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir