AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken gülmek

Kahve falında uyurken gülmek

Kahve falında uyurken gülmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken gülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında uyurken gülmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi uyurken görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi uyurken görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını uyurken görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek gelirinin daimi olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uyurken yılan görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu uyurken görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir