AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi uyurken görmek

Kahve falında annemi uyurken görmek

Kahve falında annemi uyurken görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi uyurken gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında annesini uyurken görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Kahve falında annemi uyurken görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi uyurken görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi uyurken görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı uyurken görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak günbegün kötüleşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında uyurken korkmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir