AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan altına kaçırmak

Kahve falında korkudan altına kaçırmak

Kahve falında korkudan altına kaçırmak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında korkudan altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında korkudan altına kaçırmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sabit geliri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkup kaçtığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Kahve falında birinden korkup kaçtığını görmek planlarının işe yarayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak çok üzüntü duyulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak iş hayatında saygı göreceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin altına kaçırdığını görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yatakta altına kaçırmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir