AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına idrar kaçırmak

Kahve falında altına idrar kaçırmak

Kahve falında altına idrar kaçırmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında altına idrar kaçırmak gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Kahve falında altına idrar kaçırmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret eder.

Kahve falında idrarını kaçırmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında idrar kaçırmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar kaçırdığını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Kahve falında altına idrarını yapmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, öz güven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında altına idrar yapmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına kaçırdığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir