AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta altına kaçırmak

Kahve falında yatakta altına kaçırmak

Kahve falında yatakta altına kaçırmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, makbul olmayan işler yapacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta altına kaçırmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz.

Kahve falında yatakta altına kaçırmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa kaçırmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında altına kaçırdığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret eder.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak huzurlu bir hayat süreceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak sadaka ya da zekat vereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında altına kaçırmak görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında altın kacırmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir