AnaSayfa / Genel / Kahve falında uydu alıcısı görmek

Kahve falında uydu alıcısı görmek

Kahve falında uydu alıcısı görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, işlerin günden güne bozulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında uydu alıcısı gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında uydu alıcısı görmek afiyette ve keyifte olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında gelin alıcı görmek maddi güç sahibi olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek verimli işlere gireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında uydu çanağı görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında uydu görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına inanılır.

Kahve falında uydu anteni görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir