AnaSayfa / Genel / Kahve falında uydu görmek

Kahve falında uydu görmek

Kahve falında uydu görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında uydu gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uydu görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında uydu alıcısı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında uydu anteni görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uydu çanağı görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir