AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uydu görmek

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bedeninin de iyileşeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde uydu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uydu çanağı görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uydu görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında uydu alıcısı görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uydu anteni görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bebek görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir