AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü görmek

Kahve falında ütü görmek

Kahve falında ütü görmek yoğun stres altında kalacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hem de para kaybettireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütü gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ütü almak çok güzel adımlar atılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yapan birini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında ütü görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak ütü görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yanmış ütü görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında ütü yaparken yakmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir