AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek

Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek

Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek ruhuna hayrat yapılacağına, malvarlığının artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını ütü yaparken gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında oyuncak ütü görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ütülü pantolon görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında ütüden yanmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ütülü pantolon giymek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütülü çamaşır görmek belalı insanlara denk geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir