AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü yanığı görmek

Kahve falında ütü yanığı görmek

Kahve falında ütü yanığı görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında ütü yanığı gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında ütü yanığı görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz kıyafet görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ütülü elbise görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında ütülenmiş çamaşır görmek dilediği gibi harcama yapacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın ütü görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütü masası görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir