AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülü elbise görmek

Kahve falında ütülü elbise görmek

Kahve falında ütülü elbise görmek yürek yakan biri haline geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, onlardan medet umacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında ütülü elbise gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek kazançlı çıkacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak saygısını toplayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Kahve falında ütülü elbise görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında buharlı ütü görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir