AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütü masası görmek

Kahve falında ütü masası görmek

Kahve falında ütü masası görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ticarete atılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütü masası gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında ütü masası görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çocuklarının fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında saça ütü yapmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yapmak ortaklıkların bozulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ütülerken yakmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış ütü görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında ütü ütülemek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir