AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşını ütü yaparken görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ütü yanığı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ütüsüz kıyafet görmek insanları hak yoluna çağıracağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz perde görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulur.

Kahve falında buharlı ütü görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir