AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın ütü görmek

Kahve falında kızgın ütü görmek

Kahve falında kızgın ütü görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın ütü gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında kızgın ütü görmek maddi varlığının çoğalacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında ütü yapıldığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüden yanmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, oldukça büyük başarılara alamet etmektedir.

Kahve falında ütüyü yakmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işarettir.

Kahve falında ütülmüş kelle görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak böylece hayatının da düzene gireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ütü görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir