AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü ıslak görmek

Kahve falında üstünü ıslak görmek

Kahve falında üstünü ıslak görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında üstünü ıslak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında üstünü ıslak görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında ıslak sigara içmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü ıslak görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak tişört görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ıslak görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak bulgur görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak sigara görmek çok güzel adımlar atılacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birini ıslak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir