AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü açık görmek

Kahve falında üstünü açık görmek

Kahve falında üstünü açık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında üstünü açık gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında üstünü açık görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden üstünü açık görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında evin üstünü açık görmek ev taşımaya, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında başı açık gezmek işlerin ters gideceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini açık görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında açık fermuar görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir