AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini açık görmek

Kahve falında eşini açık görmek

Kahve falında eşini açık görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini açık gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında eşinin saçını açık görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Kahve falında eşini açık görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başı açık görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık mezara düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında üstü açık siyah araba görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı açık görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında açık çay ikram etmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Kahve falında siyah üstü açık araba görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir