AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek

Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek

Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında üstüne altın takıldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine altın takıldığını görmek işinde dar boğaza gireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takıldıgını görmek beddua ve ah alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine altın takıldığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir