AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın takıldığını görmek

Kahve falında birine altın takıldığını görmek

Kahve falında birine altın takıldığını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında birine altın takıldığını gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında birine altın takıldığını görmek bol muhabbette olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takıldıgını görmek daha isabetli kararlar alacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik takıldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir