AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine altın takıldığını görmek

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine altın takıldığını gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Kahve falında altın küpe takıldığını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek her zaman neşeli olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük takıldığını görmek sorunların hallolacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın takıldığını görmek zorlukları aşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın takıldıgını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir