AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takıldıgını görmek

Kahve falında altın takıldıgını görmek

Kahve falında altın takıldıgını görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zararların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında altın takıldıgını gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük takıldığını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takıldığını görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına altın bilezik takıldığını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine altın takıldığını görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir