AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan işlemek

Kahve falında yorgan işlemek

Kahve falında yorgan işlemek yapılan işte ustalaşılacağına, nimetin çoğalacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan işlemek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında yorgan işlemek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elişi işlemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında gül işlemek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında patik işlemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yelek işlemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında nakış işlemek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir