AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yeşil elbise giymek

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek kırgınların barışacağına, söylediklerinin çıkacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı elbise giymek bir sebeple başka yollar aranacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı beyaz elbise giymek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı bir elbise giymek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir