AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek üzüntüden sonra ferahlamaya, sermayesinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek çok iyi şeylere, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının üstünde kırmızı elbise görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir