AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde kurbağa görmek

Kahve falında üstünde kurbağa görmek

Kahve falında üstünde kurbağa görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde kurbağa gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında üstünde kurbağa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişen kurbağa görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık yeşil kurbağa görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbağa görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kurbağası görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında kurbağaya basmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir