AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağaya basmak

Kahve falında kurbağaya basmak

Kahve falında kurbağaya basmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hak yiyeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında kurbağaya basmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında kurbağaya basmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda kurbağa görmek zenginliği bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan kurbağa görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı kurbağa görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir